21 jaar geleden begon, Hanne, symphonist van muziek en mensen, met het realiseren van haar droom: een muziekhuis, House of Music, waar iedereen musiceert en geniet van muziek, een plek waar iedereen die universele muziektaal spreekt en creatief samenwerkt en creërt. Een huis vol passie waar openheid & leergierigheid primeert en doorzettingsvermogen & discipline getraind worden. 

HD MM.jpg

 

Haar muziekmethode ManiMelo verwijst naar het constant ontwikkelen en muziek als rode draad in je leven. Met ManiMelo kan ieder kind of volwassene, met of zonder leerproblemen en ongeacht de leeftijd of achtergrond muziek leren en plezier hebben door muziek.

In House of Music starten we vanaf de geboorte - BabyMusic - en vanaf de tweede kleuterklas kan je een instrument leren. 

logo-mani

Ondertussen bestaan we uit een topteam van 20 ManiMelo Musici. Om de 7 weken komen we samen om ons te verbeteren en zo u en uw kind de beste en leukste muzieklessen te geven. 

Na 10 jaar intensief samenwerken heeft Hanne in 2017 de fakkel doorgegeven aan Ruth Verberckmoes, voor de operationele leiding. Samen vormen zij het Creative Team voor HoM en voor het muziekplatform Children are Composers, de online uitbreiding van House of Music.

HoM wil haar kennis & expertise overdragen. Zo geven we maandelijkse masterclasses, concerten (voor mensen met dementie), zetten we intergenerationele projecten op en geven we inleidingen op concerten, workshops & conferenties.

"MUSIC EMPOWERS PEOPLE” Hanne Deneire.

Ruth & HD portret.jpg