Ik ben Hanne, componist van muziek en mensen. 21 jaar geleden begon ik met het realiseren van m'n droom: een muziekhuis, House of Music, waar iedereen musiceert en geniet van muziek, een plek waar iedereen die universele muziektaal spreekt en creatief samenwerkt en creërt. Een huis vol passie waar openheid & leergierigheid primeert en doorzettingsvermogen & discipline getraind worden.

 

logo-mani

 

Ik noemde mijn methode ManiMelo verwijzend naar het constant ontwikkelen en muziek als rode draad in je leven. Met ManiMelo kan ieder kind of volwassene, met of zonder leerproblemen en ongeacht de leeftijd of achtergrond muziek leren en plezier hebben door muziek.

In House of Music starten we vanaf de geboorte - BabyMusic - en vanaf de tweede kleuterklas kan je een instrument leren. 

Ondertussen bestaan we uit een topteam van Meester ManiMelo Musici. Om de 7 weken komen we allemaal samen om ons nog verder te verbeteren en zo u en uw kind de beste en leukste muzieklessen te geven. 

HoM wil ook haar kennis & expertise overdragen. Zo geven we concerten voor mensen met dementie, intergenerationele projecten, inleidingen op concerten, workshops & masterclasses.

"MUSIC EMPOWERS PEOPLE” Hanne Deneire.

HD MM.jpg