youtube icon
 

-SCHRIJF JE HIER IN

  • Vanaf 4 jaar een instrument leren
  • Speelse en creatieve methode
  • Geen voorkennis vereist
  • Muziektheorie én Spelen,
  •  Ook improvisatie & compositie
  • Privéles op maat
  • BabyMusic & Kleutermuziek

Children are Composers vindt dat ieder kind recht heeft om op een leuke manier muziek te ontdekken en zo creatief te ontplooien.

CaC is een online muziekprogramma voor kinderen van 3-7 jaar om op een speelse en creatieve wijze de muziektaal te leren samen met hun ouders. Na 12 afleveringen kennen zij de muziektaal: noten, ritme, harmonie en kunnen ze zelf een lied schrijven.

De jonge kinderen ontdekken iedere aflevering een ander instrument en leren door middel van componeren.

Nog voor ze kunnen lezen en schrijven op school,
componeren zij hun eigen muziekstuk!Children are Composers is een nieuw concept gebaseerd op een gevalideerd model House of Music, dat al 21 jaar met succes groeit en bloeit onder leiding van componist Hanne Deneire. Ze hebben vestigingen in Antwerpen, Leuven, Lier en Vorselaar. Het is een topteam van 20 meester-musici die wekelijks zo'n 400 leerling-musici inspireren.

INSCHRIJVEN:

Ben je geen Leerling-Musicus van HoM, schrijf je HIER  in voor dit online programma.

Ben jij een leerling-musicus van HoM, dan kan je tegen een speciaal tarief jouw login HIER aanvragen.

Muziekmateriaal:

HoM heeft zijn eigen muziekmethode ontwikkeld - speciaal op maat van jonge kinderen - en daarvoor eigen materiaal om alles spelletjes vlot toe te passen. : zo kan je onze muziekpopjes, muziekfiguren, muziekmatjes & muziekpapier verkrijgen.

Cover book Ned.jpg             

Ons MUZIEKBOEK met 33 avonuren én extra inspiratie voor de ouders om hun kinderen thuis mee te helpen met muzikale spelletjes en leuke opdrachten. 

kubus viltjes lage resolutie.jpg                                    

MUZIEKVILTJES voor op de piano. Zo vindt iedereen zijn weg naar de muziekhuisjes van de popjes. 

 

MUZIEKFIGUREN: zon, maan, ster, ridder. Hiermee gaan we spelletjes spelen om het gehoor te trainen en liedjes op een speelse manier te zingen. 

MUZIEKPAPIER: een notenblok speciaal op maat van jonge kinderen. We hebben 2 soorten: één voor kleuters en één voor de lagere school. 

STEL JOUW MUZIEKBOX NU SAMEN EN GA AAN DE SLAG MET CHILDREN ARE COMPOSERS!